Skip links

Varmepumpe eller bergvarme?

Informasjonsmøte 16/2

Få ett års gratis* strømforbruk og inntil kr. 50.000,- kr i Enovastøtte ved installasjon av jord/bergvarme eller luft til vann varmepumpe.

Som strømleverandør er vi opptatt av gode løsninger hos våre kunder. Vi presenterer dette tilbudet sammen med Energiverket AS som er spesialister på varmepumper. I tillegg gir vi deg egen sanntidsvisning av strømforbruket.

Informasjonsmøte

Tirsdag 16. februar kl. 18.00
Follo Energi, Kveldroveien 3, 1407 Vinterbro

Bestill befaring

Befaring må avtales før utgangen av februar og bestilling av varmepumpen må gjøres senest i 30. mars 2016. Bestill befaring her eller på tlf: 09 345

Tilbudet består av:

-NIBE varmepumper for vannbåren varme med berg, jord, sjø eller luft som varmekilde. Vår mest avanserte varmepumpe for produksjon av varme og varmt tappevann til boliger. Prisgunstig og best i test.

-Sanntidsvisualisering av strømforbruket gir deg god kontroll over forbruk og besparelse i din bolig. Løsningen gir deg oversikt over forbruk og kostnader. Løsningen er knyttet til ditt strømabonnement hos oss.

*Et års gratis strøm: gjelder strøm til oppvarming og varmt tappevann med varmepumpen

Gjelder ikke nettleie. Gjelder ikke husholdningsstrøm. Vi bruker energiberegningen til å regne ut rabatten. Rabatten gis ved kjøp av varmepumpe. Rabatten tar utgangspunkt i en total strømpris på kr 1,- pr kWt og at nettleie er 50% av strømregningen. Rabatten kan ikke overstige kr 10.000,-

Produktene:

Bergvarme – Jordvarme

Vår mest avanserte NIBE varmepumpe som reduserer energikostnaden til oppvarming og varmtvann med opp til 80%. Varmepumpen henter energien fra fjell/jord og er ideell for utskifting av oljefyr, rehabilitering og oppføring av ny bolig.

Luft til vann varmepumpe

Ved å installere en NIBE luft til vann varmepumpe, kan du få energiforbruket til oppvarming og varmt tappevann redusert med mer enn du trodde var mulig. Varmepumpen henter energien fra uteluften og gir deg varm og god bolig.

Visualisering

Løsning gir deg full kontroll på energiforbruket i din bolig. Løsningen leveres med mulighet for styring av tre varmesoner. Du kan enkelt få oversikt over ditt forbruk og følge med på ditt reduserte forbruk og sparing. Fakturainformasjon for ditt strømabonnement.

Støtteordninger fra Enova for privathusholdninger:

Bytter du ut oljefyren med bergvarme/jordvarme får du inntil kr. 40.000,- i støtte. Bytter du ut oljefyren med luft til vann varmepumpe får du inntil  kr. 30.000,- i støtte. Nye boliger får inntil kr. 30.000,- for luft til vann varmepumpe/bergvarme. Installerer du I tillegg vannbåren varme kan du få inntil kr 10.000,- i støtte. Betingelsene for å få støtte finner du på Enova sine hjemmesider enova.no

Miljø 

Vi prosjekterer en god løsning for din bolig med energiberegning, økonomikalkyle og tiltaksvurdering. Er du opptatt av miljøet og redusere fyringskostnadene dine? Bestill befaring her eller på tlf: 09 345

Energiverket

Energiverket er Norges største leverandør-/installatørbedrift av varmepumper for vannbåren varme. Både våre montører, prosjektledere og kundekonsulenter er sertifiserte for å gi kvalitet i alle ledd til både private og næringslivet. Vi har Sentral Godkjenning og er en F-gass sertifisert bedrift. www.energiverket.no

Smart Energi APP

Last ned vår app!

Du har full kontroll på strømforbruk, solproduksjon, faktura, smart nabolag og smart hjem.

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked