Skip links

Nytt kontonummer

Som mange av dere kanskje kjenner til har vi i Kragerø Kraft en stund sett oss om etter en samarbeidspartner på strømsalgssiden. Vi har gjort erkjennelsen av at det er vanskelig å drive aleine mot store konkurrenter. Samtidig har det vært viktig for oss å finne en partner som både ønsker å opprettholde det lokale kontoret samtidig som vi har ønsket å utvikle nye produkter og tjenester – kanskje spesielt inn mot det grønne skiftet. Vi arrangerte nylig vårt første solcellemøte i Bråteveien og det var fullt hus!

Vi har derfor nå slått oss sammen med Smart Energi og vil samarbeide om en del fellesfunksjoner som fakturering fremover. Som en praktisk konsekvens av sammenslåingen er det Smart Energi som håndterer fakturering fremover og derfor er det nytt kontonummer fra og med denne fakturaen. Har du avtalegiro flytter vi avtalen for deg slik at du ikke trenger å opprette ny, men vær oppmerksom på at det står «Smart Energi» og ikke «Kragerø Energi» som betalingsmottager fremover.

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked