Skip links

Barn og unge 2022 i gang: Vi deler ut 50.000 kroner!

Vi i Kragerø Kraft skal dele ut kr 10.000,- til fem heldige vinnere i mai! Barn og unge-støtte tildeles hvert år lag og foreninger som tilrettelegger for organiserte fritidstilbud/aktiviteter for barn og unge. I år pågår konkurransen på Facebook. 

Støtte til barn og unge er en av Kragerø Krafts hjertesaker! Gjennom «Barn og unge» har vi i Kragerø Kraft i ti år blitt kjent med mange fantastiske lag og foreninger i Kragerø og omegn – som alle har til felles at de brenner for å tilrettelegge for organiserte fritidstilbud/aktiviteter for barn og unge.

I mai starter vi opp med årets konkurranse, som pågår på Facebook.

 

Les også: Barn og unge 2022 – formelle kriterier

 

Ønsker bidrag med fokus på bærekraft

Initiativet som nomineres må ha tilhørighet til en gruppe, lag, forening eller organisasjon. For eksempel kan du nominere fotball- eller håndballag, foreninger som driver med musikk eller teater, eller organisasjoner som tilbyr kunst og håndverksaktiviteter for barn og unge under 19 år, forteller Anette Hovind Johansen, leder for marked og bærekraft i Smart Energi (som Kragerø Kraft er en del av).

Anette er tidligere profesjonell håndballspiller, og har selv fått kjenne på kroppen hvor viktig der er at man som barn og ungdom har mulighet til å utvikle seg gjennom positive fritidsaktiviteter.

I nominasjonen ønsker vi at du skriver hva laget/foreningen trenger 10.000 kroner til. Det er en forutsetning at pengene vil komme barn og unge til gode, og at Kragerø Kraft har mulighet til å produsere innhold om hva pengene går til, i våre sosiale kanaler.

VIKTIG STØTTE: Anette Hovind Johansen er leder for marked og bærekraft i Kragerø Kraft/Smart Energi. Som tidligere profesjonell håndballspiller kjenner Anette viktigheten av at barn og unge har gode fritidstilbud/aktiviteter i sitt nærområde. Barn og unge-støtte skal bidra til nettopp dette.

– Det kan være seg at man trenger penger til nytt sportsutstyr, trenger støtte til en studietur eller rett og slett ønsker å belønne laget/foreningen med en hyggetur. Her er det ingen fasitsvar, sier Anette, og påpeker:

– Vi prioriterer lag/foreninger som har fokus på bærekraft og miljø. Gjør dere noe som er ekstra bra for miljøet, heier vi nemlig ekstra mye på dere.

DELTA PÅ FACEBOOK: Vil du nominere et lag/forening i Kragerø Krafts «Barn og unge»-konkurranse? Delta på Facebook – og kommenter hva foreningen trenger 10.000 kroner til! Søknadsfrist er 31. mai (Illustrasjonsfoto).

Vi prioriterer lag/foreninger som har fokus på bærekraft og miljø.

Delta på Facebook

For å nominere ditt bidrag følger du trinnene i vårt innlegg på Facebook:

• Lik og del innlegget
• Fortell oss i kommentarfeltet under hvem du vil nominere – og hva foreningen trenger 10.000 kroner til
• Frist for deltagelse: 31. mai

– Konkurransen vil pågå gjennom hele mai. Når måneden er over, setter en jury fra Kragerø Kraft seg ned og går igjennom alle nominasjonene. Vi gleder oss veldig og håper det vil komme inn mange bidrag. Vi håper også at terskelen for å melde seg på vil være ekstra lav i år, siden konkurransen pågår på Facebook, sier Anette.

Gjennom «Barn og unge» ønsker vi i Kragerø Kraft å gi tilbake til samfunnet ved å dele av overskuddet vårt i områdene der vi leverer strøm. I tillegg brenner vi for at barn og unge skal utvikle seg, ha sunne aktiviteter – og ha det gøy på fritiden!

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked