Skip links

Barn og unge 2022: Vinnerne er kåret!

Vi i Kragerø Kraft deler ut 50.000 kroner – fordelt på fem heldige vinnere i årets «Barn og unge»-konkurranse. Se hvilke lag/foreninger som har gått topps i 2022!

Årets «Barn og unge»-konkurranse er avsluttet – og for en respons! Her er de heldige vinnerne – som hver mottar 10.000 kroner:

• Sannidal Speidergruppe
• Hellekirke barne- og ungdomskor
• Kragerø barneteater
• Kragerø håndball gutter 2012
• Kragerø IF Fotball

Årets konkurranse har pågått på Facebook i mai.

Nominasjoner på Facebook har vært en ny vri for gjennomføringen av «Barn og unge», men som har gjort det noe enklere for juryen å få innblikk i de ulike foreningene og det positive arbeidet som gjøres for barn og unge i Kragerø og omegn. Og ikke minst flere begrunnelser for hva de ulike foreningene trenger midler til.

– Det var ingen enkel oppgave å kåre vinnerne, fordi det kom inn svært mange gode nominasjoner. Likevel har vi landet på fem ulike vinnere som representerer et bredt spekter av aktivitetstilbud for barn og unge. Vi har tro på at pengene fra oss vil spre glede og positive opplevelser for mange barn og unge i Kragerø og omegn, sier Anja Ringnes Nilsen, kommunikasjonsrådgiver i Kragerø Kraft/Smart Energi.

Vi i Kragerø Kraft gratulerer vinnerne! Tusen takk til alle som har sendt oss bidrag/nominasjoner på Facebook.

Les også: Alt om «Barn og unge 2022»

VINNERNE: Bildedryss som viser noen av foreningene som er tildelt «Barn og unge»-støtte fra Kragerø Kraft i 2022! Bildene deles med tillatelse.

Gjennom «Barn og unge» ønsker vi i Kragerø Kraft å gi tilbake til samfunnet ved å dele av overskuddet vårt i områdene der vi leverer strøm. I tillegg brenner vi for at barn og unge skal utvikle seg, ha sunne aktiviteter – og ha det gøy på fritiden!

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked