Skip links

Sammen blir vi bedre!

Om Kragerø Kraft

I Kragerø Kraft jobber vi hver dag for at strøm skal være enkelt og miljøvennlig for deg som kunde. Kragerø Kraft er en strømleverandør med lange tradisjoner. Vi har fokus på å bevare tradisjonene, samtidig som vi fornyer oss. 

De første elektriske anleggene ble tatt i bruk i Kragerø by i 1910, og vi har levert spenning i hverdagen til innbyggerne i Kragerø i over 100 år!

Vi i Kragerø Kraft tror på det nære i form av å bidra til lokal næringsutvikling. Hvert år støtter vi en rekke tiltak for barn og unge i områdene der vi leverer strøm.

Om du ønsker å kjøpe strøm, produsere din egen strøm, ta i bruk smarthusløsninger eller energieffektivisere boligen din, ønsker vi at du skal bruke oss som en god sparringspartner og energirådgiver.

Vi samarbeider tett med vårt søsterselskap Smart Energi. Smart Energi har blant annet vunnet prisene «Årets lokale klimatiltak» under Zerokonferansen og «Enovas innovasjonspris»-  for å ha gjort deltagelse i det grønne skiftet enkelt i de tusen hjem.

Kragerø Kraft er en del av Smart Energi-familien, som ut 2022 er eid av Fredrikstad Energi AS og Kragerø Energi AS. Fra 2023 er Smart Energi og Kragerø Kraft en del av Yve-konsernet, som fra før består av de godt forankrede strømselskapene Kraftriket og Polar Kraft.

Lurer du på noe? Vi hører gjerne fra deg!

Nettside av GP Marked